Comencen els tràmits per aprovar el decret de prescripció infermera

El Govern ha anunciat que inicia el procediment per l’aprovació del decret que donarà seguretat jurídica a les infermeres i infermers que, dins de la seva actuació professional quotidiana, indiquen o usen medicaments i productes sanitaris als centres i serveis sanitaris públics i privats del país.

leaves-374246_1920

El Govern ha acordat l’obertura de la consulta pública prèvia a l’aprovació del decret pel qual es regularà la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris a Catalunya per part de les infermeres i els infermers.

A efectes pràctics, això suposa l’inici dels tràmits per part de l’executiu per elaborar i aprovar aquesta normativa que ha de facilitar que les infermeres i infermers continuïn usant i indicant medicaments.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s