Es tanca el procés de consulta pública del projecte de decret de la prescripció infermera

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya explica al seu web sobre el tancament del procés de consulta pública del projecte de decret de la prescripció infermera. El procés s’ha dut a terme des del portal de participació ciutadana en línia de la Generalitat de Catalunya, participa.gencat.cat, i hi han fet aportacions tant ciutadans com professionals de la salut, infermeres i metges.

Segons explica el Consell, aquesta consulta pública que «ha estat un pas fonamental en el que el Govern ha donat a conèixer les raons que fan que aquesta regulació sigui necessària. La consulta ha recollit 59 opinions, de les quals 55 són a favor, de la necessitat de regular el marc organitzatiu que empari l’exercici professional de les infermeres catalanes en relació a la prescripció infermera.»

NotiConsellPI

En el marc de la consulta pública el propi Consell d’Infermeres i Infermers de Catalunya, el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona, que ha aportat els fonaments jurídics que justifiquen aquesta regulació, i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) han participat publicant els seus posicionaments.

Segons el text del Consell, un cop tancada aquesta fase, el procés de tramitació de la norma segueix amb la fase valoració de les consideracions rebudes i la realització de l’informe jurídic pertinent, segons va informar la Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitaria. Un procés de tramitació sobre el qual l’entitat seguirà informant, segons expliquen.

Accedeix a la notícia del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s