El Diari de la Sanitat publica una reflexió sobre la prescripció infermera després de la consulta pública

El Diari de la Sanitat ha publicat una article d’opinió signat per Núria Cuxart i Glòria Jodar en el que es fan diverses consideracions sobre la regulació de la prescripció infermera després d’haver-se tancat el procés de consulta pública del Govern.

L’article destaca l’alta participació en els comentaris tan individuals com a través dels col·legis professionals i societats científiques que confirmen la necessitat de regular aquesta pràctica i que es reconegui dins de la realitat assistencial de la pràctica infermera, així com la participació de metges i metgesses.

Podeu llegir l’article sencer a la web del Diari de la Sanitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s