Jornada de Mobilització 29 J

Ha arribat el moment de mostrar l’aportació infermera i explicar quines situacions es poden produir si les infermeres no prescriuen.

El 29 de juny et demanem que t’impliquis i participis en aquesta jornada.

Què et demanem?

1/ Que facis efectiu l’acompliment del Reial Decret de la prescripció infermera i, per tant, derivis les visites i prescripcions a d’altres professionals.

Un cop fet això és molt important que responguis a aquestes sis preguntes cada cop que atens una persona:

  • Si has derivat a un altre professional
  • El temps d’espera que ha suposat per a la persona atesa

2/ Si treballes en un servei en el que no és possible fer-ho per qüestions de seguretat de la persona atesa i responsabilitat professional, registra igualment les dades sobre el que hauria suposat en termes de temps d’espera i número de derivacions que hauries de fer.

 


Registre les dades cada cop que atens una persona


 

Què passarà durant la jornada?

  • La Jornada durarà de 9 a 20h

  • En cap cas es tracta d’una aturada de la teva activitat habitual.

  • Durant la jornada pots implicar-te fent efectiu l’acompliment del Reial Decret de la prescripció infermera i responent l’enquesta o, si el servei en el que treballes no et permet fer-ho, respondre a l’enquesta de dades.

  • És molt important recollir les dades sobre el que pot passar si no podem prescriure per poder explicar-ho a la societat i als mitjans de comunicació.

  • En alguns centres d’atenció de les quatre demarcacions en els que es preveu un major seguiment hi haurà observadors voluntaris que ajudaran a recollir aquestes dades.

Què necessites?

Hem preparat materials que et poden ser útils durant la jornada, tant per animar a la participació de les teves companyes i companys com per explicar a les persones que atenem perquè el 29J estem fent aquesta mobilització.

 

Explica’ns com va la jornada al teu centre!

Volem saber què està passant en el teu centre de treball i recollir impressions sobre la mobilització.

Envia’ns les teves opinions i feedback a comunicacio@coib.cat o fes servir l’etiqueta #29JPI a Twitter i Facebook

T’escoltem i compartim!